Få et billigt hurtig lån her
RSS-ikon Hjem-ikon
 • RKI Lån

  Udgivet den 6. januar 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvilket hurtig lån ønsker du?

  RKI lån

  Det kan være en udfordring af astronomiske proportioner at få et lån hvis man står i RKI, lån er nemlig en besværlig lille størrelse.

  I teorien burde det være ligetil at tage et lån, men når man står i RKI er man stemplet som dårlig betaler, og dette tages ind i overvejelsen når en eventuel udbyder af lån skal vurdere om der er et grundlag for at give et lån til vedkommende.

  RKI lån – Alternativer

  Det er selvfølgelig muligt, selvom man står i RKI, at få et lån. Det er nemlig op til hver enkelt udbyder at vurdere om ansøger virker troværdig nok til at kunne tage et lån.

  Igen, er der også muligheden for at låne pengene online. Går man i banken er man nemlig næsten sikker på at få et nej hvis man er registreret i RKI, også selvom bankrådgiveren er en man kender.
  Men ender man i en situation hvor man virkelig har brug for penge, og man ikke kan pga. RKI, så er online lån en mulighed. Her stilles nemlig ikke de samme krav som der gør i bankerne, og mange steder kan man låne umiddelbart hurtigt og uden at stille sikkerhed.

  RKI lån – Hvordan?

  Er du fast opsat på at få et lån selvom du er registreret i RKI, så er der ikke andet for end at gå i gang fra den ene ende af og snakke med låneudbyderne enkeltvis. Før eller senere rammer du et firma som er villig til at tilbyde dig et lån til en rente.

  Dog skal du være opmærksom på at det med småt skal gennemlæses ekstra grundigt for at undgå ubehagelige overraskelser!

  Se også: MobillånKviklånLån uden sikkerhedHurtiglån

 • Lån penge

  Udgivet den 6. januar 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvilket hurtig lån ønsker du?

  Lån penge

  Oftest, er de reklamer man ser omkring sig i gadebilledet ret tydelige, og følger man med i TV spots så ved man også hvor let det er at låne penge.

  Lån penge online og spar

  De fleste banker, selvejende pengeinstitutter og online internetudbydere tilbyder lån med forskellige renter, forskellige fordele og også forskellige ulemper. Det første man skal være opmærksom på når man tager lån, er at tjekke op omkring sig på hvad der bedst kan betale sig.

  Skal du eksempelvis tage et lån til hus så kan det godt betale sig at bruge et par dage på at få forskellige tilbud, finde ud af hvilke renter de forskellige banker og firmaer kører med, samt om ting som renteloft og andet gør sig gældende.
  Hellere bruge 2 dage på at være sikker, end at bruge 2 år på at ærgre sig.

  Lån penge til det små

  Skal du blot bruge penge til sidst på måneden hvor kassebeholdningen er ved at være i bund, så er dit bedste bud højst sandsynligt et af de “gratis” kviklån. Mange af kviklånene tilbyder nemlig at man kan låne uden renter, hvis man tilbagebetaler indenfor en hvis periode.

  Kviklån skal man også være opmærksom på, især med at læse det med småt.

 • Kviklån uden sikkerhed

  Udgivet den 6. januar 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvilket hurtig lån ønsker du?

  Kviklån uden sikkerhed

  Skal du bruge et kviklån uden sikkerhed? På internettet finder du mange forskellige udbydere af både kviklån uden sikkerhed og med sikkerhed, det gælder bare om at vide hvor man skal lede, og vide hvad man leder efter.

  Kviklån er ikke for dig som skal have ny bolig eller vil ud og købe diamantringen til den bedre halvdel, kviklån uden sikkerhed er nemlig ofte forholdsvist lave beløb, og bliver typisk brugt på ting som en sidste bytur m.m.

  Kviklån uden sikkerhed – Hvad er godt?

  Da der er så mange som tilbyder at man kan tage et kviklån uden sikkerhed, skal man også være yderst opmærksom på at de ofte kæmper mod hinanden for at tiltrække kunder, og dette skal man da til fulde udnytte.
  Selvfølgelig kan du hoppe ud i det og bare tage den første du falder over, men det er faktisk muligt at vende situationen til egen fordel.

  Da de fleste kviklån uden sikkerhed har utroligt høje renter, er det vigtigt at man tjekker det med småt, og at man sørger for at man kan betale tilbage indenfor en kort periode. Endvidere er der nogle af de firmaer som tilbyder kviklån uden sikkerhed, som giver dig muligheden for at låne et beløb, helt uden renter, hvis blot du betaler tilbage indenfor enten 14 eller 30 dage.

  Konklusion af kviklån uden sikkerhed

  For at drage en kort konklusion af kviklån, så skal man være påpasselig med hvor man tager det, og hvornår man tager det. Det kan være en enorm fordel og en ekstra ressource at tage et kviklån sidst på måneden, hvis bare man sørger for at betale det tilbage indenfor kort tid, så man slipper for renter og gebyrer.

  Kviklån er mest for dig der står med et tomt køleskab sidst på måneden, eller hvis venner tager i byen og man bare ikke kan vente. De små beløb er lettere at betale tilbage, end de store. Husk altid at din økonomi er vigtigere end de gængse fornøjelser.

 • Lån til bolig

  Udgivet den 6. januar 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvilket hurtig lån ønsker du?

  Lån til bolig – Renten er vigtig!

  Renten er faldet enormt i løbet af 2010, og ikke kun på lån til bolig, men også de mere almindelige lån som kontantlån og des lig har fået en lavere rente. Dette betyder også, at skal man have et lån til bolig så er det den rette tid at overveje det i.

  Hvis du eksempelvis tager et lån nu, og sørger for at få et renteloft fastsat, så renten ikke kan overstige en hvis procent, kan du godt ende med at tjene på det i sidste ende i form af boligens værdi. Husk at et hurtig lån ikke altid er den rette løsning.

  Lån til bolig, og udnyt banken

  Efter finanskrisen overtog den danske forbrugers tankegang, og folk begyndte at tænke meget over hvordan penge blev brugt, har bankerne også kunnet mærke en betydelig forskel. Dette betyder at de fleste banker nu har mulighed for at tilbyde et lån til bolig med virkelig favorable renter.

  Det er nu man skal slå til hvis man overvejer at tage lån!

  Råd til dig der tager lån til bolig

  Hvis du har gået med tanker om at tage et lån, og du er fast besluttet på at nu skal det være, så vær opmærksom på de små ting.
  Ting som, har du råd til at tage lånet? Dette er en faktor som mange alt for ofte overser, og det kan være fatalt set fra det økonomiske aspekt.
  En anden ting som ofte går over hovedet på folk er, hvor lang tid regner du med at lånet skal løbe? Dette skal virkelig også tænkes grundigt igennem så ens økonomi ikke kommer i karambolage med levestilen.
 • Lån med lav rente

  Udgivet den 6. januar 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvilket hurtig lån ønsker du?

  Lån med lav rente på nettet

  Det kan godt være lidt overvældende at skulle navigere sig rundt på internettet for at finde et lån med lav rente, derfor forsøger vi at gøre det mere enkelt.

  Der har været meget snak om hvor lav renten er i øjeblikket, og medierne har også dækket emnet ret intenst over de sidste par uger. Lån med lav rente er nemlig smart at tage lige for tiden, da renten er helt utroligt lav, er det også godt at tage et lån hvor renten er fastsat, og altså ikke kan stige med tiden.

  Hvor finder man Lån med lav rente?

  Der er mange forskellige udbydere som tilbyder lån med lav rente til folk. Det kan dog være slemt forvirrende at skulle finde det som passer til ens behov, derfor kan du her i toppen af siden vælge det beløb som passer dig bedst, og få svar indenfor et par timer eller en dags tid (alt afhængig af beløbet). Du kan altid forsøge med et mobillån hvis du er på jagt efter her og nu penge.

  Søger du at låne mere end 200.000 kr. kan det bedst betale sig at gå i banken og låne dem direkte derfra, da du på den måde kan lave en afdragsordning og en konto til administration af afbetalingen i samme ombæring.

  Gode råd til lån med lav rente

  Der er et par ting man skal være opmærksom på når man jagter lån med lav rente.
  Selvfølgelig er der den åbenlyse, lån kun det du behøver, og ikke en krone mere. Der er ingen grund til at låne 10.000 kroner hvis du bare skal have en ny cykel f.eks.
  Sikkerheden ved lån er øget gevaldigt, men det betyder ikke at du kan glemme lånekontrakten. Husk at det med småt som regel er det vigtigste! Hellere bruge 10 minutter på at læse det grundigt igennem, end at sidde med en ubehagelig overraskelse et par måneder efter.

  Mange steder kan du finde lån med lav rente og de ligner alle hinanden. Hvad skal du kigge efter og hvad skal du være opmærksom på hvis du skal bruge et lån med lav rente? Selvfølgelig er renten en af de primære ting at fokusere på, men hvis du ikke skal bruge så mange penge er der rent faktisk finansierings-selskaber der tilbyder mindre lån – helt uden rente – og det eneste du skal bruge er en mobil-telefon der kan SMS’.

  Større lån med lav rente

  Hvis du har brug for et større beløb er der også passende lån med lav rente til enhver smag og økonomi. Beløbenes størrelse spænder fra 5000kr. og helt op til 200.000kr. – alle gode lån med lav rente. Fast ikke-variabel rente vel at bemærke. Lån med lav rente kunne være en alternativ måde at sikre sig lommepengene til sommerferien eller måske foretage en spontan rejse eller noget helt tredje – kun fantasien sætter grænser.

  RKI og lån med lav rente

  Vær dog sikker på at du har overskud og råd til at betale afdragne. Hvis du ikke betaler tilbage rettidigt vil du ende med at blive registreret i den sorte bog RKI og det er der ingen der har lyst til. Hvis du alligevel er registreret i RKI er det faktisk muligt nogle steder at få et lån med lav rente men det kræver en brutto årsløn på omkring 250.000kr. I øvrigt skal det nævnes at man maximalt kan være listet i RKI i 5 år – efter 5 år bliver man slettet, dog skylder man stadig de beløb man var registreret for.

 • Mobillån

  Udgivet den 6. januar 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvilket hurtig lån ønsker du?

  Hurtigt mobillån

  Der er mange forskellige mobillån hos forskellige udbydere. De har dog alle et par ting til fælles, og deres overordnede betingelser er nogenlunde det samme.

  Det kan være enten en befrielse, eller en katastrofe at tage et mobillån.

  Det kan nemlig gå begge veje, alt afhængig af hvor god man er til at betale tilbage på sit lån. Mobillån er nemlig supersmarte og kan give en tiltrængt puster sidst på måneden.
  - Men der kan dog være fælder!

  Udbyderne af mobillån er nemlig mere snu end som så. Der er renter, gebyrer, og mange andre ting.

  Mobillån, vær opmærksom

  Når man tager et mobillån får man pengene umiddelbart efter, og en fin tekst om at de er blevet indsat. Man skal bare lige være opmærksom på, at renten på disse mobillån er astronomiske. Hvis ikke du betaler tilbage indenfor kort tid kan du ende med at skylde mere end dobbelt så meget som du lagde ud med at låne. Dette kan dog sagtens undgås hvis man betaler tilbage indenfor en uge eller to.

  Dog kan man ikke helt undgå at betale noget, for udover at skulle betale de penge som man lånte tilbage, koster det også et gebyr at oprette et mobillån, typisk et par hundrede kroner, som også skal betales tilbage.

 • Lån penge online

  Udgivet den 3. januar 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvilket hurtig lån ønsker du?

  Lån penge online her

  Hvis du er landet her fordi du har skrevet lån penge online i søgemaskinen, så er du havnet det rigtige sted.
  Der er selvfølgelig mange muligheder for at låne penge online, og de fleste af dem giver dig også et ret hurtigt svar, nogle indenfor en dags tid, andre indenfor blot et par timer.

  Lån penge online det rigtige sted

  Ovenfor kan du se flere forskellige steder hvor det er muligt at låne penge online.
  Herfra kan du så vælge det som bedst passer dig og din økonomiske situation.
  Husk at overveje de forskellige muligheder før du låner penge online.