Få et billigt hurtig lån her
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Billigt lån Ferratum

  Udgivet den 3. november 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvilket hurtig lån ønsker du?

  Billigt lån Ferratum

  Nu kan du få et billigt lån på under 24 timer. Her hos Ferratum kan du låne fra 500 – 3500 kroner meget smerte frit. Processen er hurtigt og effektiv. Det eneste de kræver fra dig, er at du udfylder den formular. Du vil kort tid efter få en sms med en kode, som er genereret personligt til dig. Den taster du ind og er derefter kun få timer fra at modtage et billigt lån fra Ferratum.

  Lille billigt lån fra Ferratum

  Hos Ferratum er dine lån små og billige. Her betaler man INGEN renter. Du betaler en låneafgift, som består i 125 kroner pr. 500 kroner du låner. Du skal dog være opmærksom på, at lånet skal være tilbagebetalt inden for 30 dage. Ellers vil din årlige omkostningsprocent ligge på 1355,19 %. Det er selvfølgelig ikke det bedste sted at låne penge, det vil være i din bank.

  Trygt billigt lån fra Ferratum

  Er du klar til at have flere penge mellem hænderne? Hos Ferratum skal du ikke til at vise dine månedlige indkomster frem og de blander sig heller ikke i hvad du vælger at bruge dine penge på.  Du må ikke være i RKI eller andre former for inkassolister hvis du vil have et billigt lån fra Ferratum. Står du og skal bruge et mindre beløb lige nu og her og ved du at du sagtens kan betale tilbage inden for 30 dage, så er du havnet det rigtige sted. Udfyld låneansøgningen nu og få pengene inden for 24 timer.

  Der er lukket for kommentarer.