Få et billigt hurtig lån her
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Billigt lån Ikano bank

  Udgivet den 3. november 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvilket hurtig lån ønsker du?

  Billigt lån Ikano bank

  På under 15 minutter kan du få et uforpligtende tilbud på et billigt bank lån fra Ikano bank. Hos Ikano bank går de meget op at blande sig uden om hvad du vælger at bruge dine penge på. De garanterer dig en effektiv og professionel håndtering af hele processen så du kan føle dig sikker. Du kan låne helt op til 300.000 kroner. Det er både hvis du er enkeltperson men også familier.

  Professionelt billigt lån hos Ikano Bank

  Hos Ikano bank kan du få et billigt lån, men stadig få professionel kontakt. Her sørger de for at du får præcist hvad du søger. De laver et lån som passer til dig og din økonomi. Har du nogle spørgsmål omkring deres renter, låneberegninger eller andre spørgsmål angående et billigt lån som Ikano bank kan lave til dig, tager de imod dig med åbne arme og vil meget gerne hjælpe dig. Låner du 40.000 kroner over 5 år skal du betale 1034 kr. om måneden. Det bliver i alt 62.070 med en rente på 20,6 %. Renten er variabel og ikke den billigste rente du kan få, men det er dog billigere end GE Money Bank

  Nemt billigt lån hos Ikano Bank

  Det meget nemt at søge et billigt lån hos Ikano bank. Det eneste det kræver, er at du bruger 15 minutter på at udfylde deres formular. Så vil du inden for 3 dage have dit tilbud. Kontakt dem nu så du kan få de penge der kan løse dine problemer.

  Der er lukket for kommentarer.