Få et billigt hurtig lån her
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Lån selvom RKI

  Udgivet den 27. maj 2011 admin Ingen kommentarer

  Hvilket hurtig lån ønsker du?

  Lån selvom RKI?

  At få et lån selvom RKI har registreret dig er i langt de fleste tilfælde ikke muligt. Nogle steder kan du dog være heldig at blive godkendt til et lån selvom RKI har foretaget registrering men kun hvis du har en person der er villig til at være din kautionist. Det kunne være et familie medlem eller en ven. Gå dog ud fra som en regel, at hvis du vil søge om et lån selvom RKI har registreret dig vil du få et afslag.

  RKI ingen hindring

  Hvis du har en brutto årsløn på omkring 250.000kr. – 300.000 er der andre virksomheder som alligevel vil låne penge ud. Men det kræver som skrevet en pæn årsløn og 3. måneders lønseddel samt forskellige oplysninger om tidligere bopæle, spørgsmål om Dansk statsborgerskab, ægteskabelig status og en masse andre detaljer. Hvis du dog har alt dette på plads, er det intet til hindring for at blive godkendt til det lån du nu måtte ønske dig.

  Er du godkendt til lånet?

  Er du først godkendt til et lån selvom RKI har registreret dig, er der derefter en række ting du skal være opmærksom på. Ting som rente og længden på afdrags perioden og hvor meget du rent faktisk kan betale hver måned. Derfor bør du gøre dig lidt overvejelser førend du foretager det endelige valg. Men generelt set: Du er relativ sikker på at få et lån selvom RKI har foretaget en registrering af dig hvis du har en passende årsindkomst.

  Der er lukket for kommentarer.